سرما خوردگی بیماری واگیردار و شایعه ای است که علاوه بر ایجاد ضعف و خستگی طولانی مدت، گاها میتواند خطرناک و همراه با مشکلات بسیاری برای شما باشد. از طرفی عوارض داروهای شیمیایی بر روی بخشهای مختلف بدن، همواره مهمترین دلیل، برای جایگزینی روشهای درمان خانگی ست.
استفاده از مکمل زینک در کوتاهتر شدن مدت بیماری و کاهش علائم سرماخوردگی، تاثیر زیادی خواهد داشت.کارشناسان بر این باورند که زینک از تکثیر رینوویروس که سبب بروز سرماخوردگی میشود، پیشگیری میکند.
ویتامین D میتواند مکمل مفیدی برای پیشگیری و یا کاهش شانس ابتلا به سرما خوردگی باشد. اگر در آب و هوای سرد زندگی میکنید بهتر است در طول زمستان، که پوستتان کمتر در معرض آفتاب قرار دارد، از مکمل ویتامین دی استفاده کنید.
این ویتامین برای سلامت نگاهداشتن سیستم ایمنی بدن دارای اهمیت زیادی است. بسیاری از افراد بر این باورند که ویتامین C به کاهش بروز سرما خوردگی کمک میکند. اگرچه هیچ مدرک علمی وجود ندارد که نشان دهد مصرف این ویتامین از سرما خوردگی پیشگیری میکند یا علائم آن را کاهش میدهد، اما محققین پیشنهاد کرده اند که مصرف منظم ویتامین C در روند بهبودی بی تاثیر نیست.مرکبات و آواکادو منابع غنی ویتامین C هستند.
عسل خاصیت آنتی میکروبیال دارد. خاصیتی که با برخی باکتری ها و ویروس ها مقابله میکند. مطالعات نشان داده که عسل می تواند در تسکین سرفه در کودکان بالای یکسال موثر باشد. کودکان زیر یکسال نباید از عسل استفاده کنند. این کار، ریسک ابتلا به بوتولیسم در نوزادان را تا میزان زیادی افزایش میدهد.
از ترکیب عسل و آب جوش برای نرم کردن گلو و درمان سرفه استفاده کنید. همچنین با اضافه کردن آبلیموترش میتوانید ضمن ایجاد طعمی خوشایند، از ویتامین C موجود در آن نیز بهرهمند شوید.
سیر نیز در مقابله با سرما خوردگی موثر است. در واقع ترکیبات ضد ویروسی و ضد باکتریایی سیر، به روند بهبودی شما کمک شایانی میکند. مطالعات نشان داده، افرادی که به مدت سه ماه و بصورت روزانه از مکمل سیر استفاده میکنند نسبت به گروه کنترلی، که مکمل مصرف نمیکردند کمتر در معرض سرما خوردگی قرار میگیرند.
دیدگاه ها (0)